Cabana 106 Baile Figa

Cabana 106 Baile Figa este situată pe Aleea 3, la doar 5 minute de intrarea in complexul balnear Băile Figa. Cabana 106 este locul ideal pentru o vacanța alături de prieteni sau familie. Iti punem la dispozitie 4 dormitoare cu paturi duble, un living spațios cu o canapea extensibila și doua fotolii extensibile, TV cu ecran plat, bucătărie complet utilată cu un cuptor cu microunde, baie privată dotata cu duș si uscator de par. De asemenea ai la indemana plită, frigider, vitrina frigorifica, aparat de cafea, fierbător de apa si fripteoza. Ai parte de încălzire pe gaz, WiFi gratuit si un dozator pentru apa rece și calda. In curtea spațioasă ai un balansoar, doua locuri de parcare, foișor și barbeque complet utilat, ceaun, gratar, disc, chiuveta afara cu apa rece și calda, lemne pentru foc. Ne poti contacta telefonic la numerele de telefon: 0770106448 si 0753657056.
Te asteptam la Cabana 106 Baile Figa pentru a petrece alaturi de cei care conteaza pentru tine!

Cabana 106 Baile Figa
Apelati 0770-106-448
Camere: 4
Locuri: 12
Cabana 106 deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana 106 Baile Figa

doneacces la bucatarie
doneloca de servit masa
donedozator apa rece / calda
donevitrina frigorifica
donefripteoza / plita
doneliving
doneTV in living
donecurte spatioasa
donefoisor in curte
donecuptor cu microunde
donegratar / barbeque / ceaun
donelemne pentru foc (gratar)
donechiuveta exterioara cu apa rece & calda pentru gratar
donebalansoar in curte
done2 locuri de parcare in curte
doneapa rece / calda

Facilitati camera cabana 106 Baile Figa

donebaie pe hol
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!