Cabana Ademar Baile Figa

Cabana Ademar este amplasată intr-una dintre cele mai liniștite și mai pitorești poziții, aspect care oferă atat un peisaj deosebit cât și liniștea mult visata a unei vacante speciale.
Capacitatea cabanei este de 6 dormitoare,fiecare dormitor cu baie proprie,TV și internet prin WiFi. De asemenea cabana dispune de un living spațios(30m2) închis pentru a organiza diferite evenimente sau va puteți relaxa seara la un pahar de vin cu prietenii. Cabana este încalzita de o centrala proprie. Bucătăria situată la parter deserveste toate cele 6 dormitoare și este dotata cu toată aparatura necesară: frigider, aragaz, mașina de spălat vase, cafetieră,storcator fructe, cuptor cu microunde, toaster pâine și veselă.
Terasa exterioara măsoară 100m2 si dispune de un barbeque nou si lumini ambientale iar in timpul iernii este închisă cu prelată.
Avem de asemenea un ciubăr generos de 12 persoane, locuri de parcare și camere video instalate tocmai pentru a va simți in siguranța.
Va așteptăm cu drag!
Rezervări la numerele de telefon: 0722433787 si 0756909664

Cabana Ada Baile Figa
Apelati 0722-433-787
Camere: 6
Locuri: 20
Cabana Ademar deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Ademar Baile Figa

doneBucatarie complet utilata
doneFoisor
doneCeaun / Barbeue (+ posibiltate proțap)
doneLemnele de foc sunt din partea casei
doneMasa ping-pong
doneLoc de joaga pentru copii
doneMasina de spalat vase
doneFrigider
doneCafetiera
doneCuptor cu microunde
doneStorcator de fructe
doneLiving spatios (30m2)
doneTerasă exterioara de 100m2
doneLumina ambientala
doneCiubăr Nou!
doneLoc de joacă pentru copii
doneParcare pentru 6 masini

Facilitati camera cabana Ademar Baile Figa

done6 dormitoare cu baie proprie
doneWiFi
doneIncalzire cu centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!