Cabana Ana Baile Figa

Cabana Ana se afla situata in mijlocul naturii inconjurata de padure la 450 metri de statiunea Baile Figa, aceasta cabana reprezinta un loc excelent de relaxare, dar si pentru petreceri. Cabana Ana ofera spre cazare 6 camere cu paturi matrimoniale sau duble, fiecare camera dispune de baie proprie cu cabina de dus.Deasemenea daca sunteti pregatit si va plac caii aici aveti sansa sa calariti sau puteti opta pentru o plimbare in natura cu trasura. . Gratarul in aer liber si posibilitatea de a pescui reprezinta doar un bonus. La Cabana Ana aveti posibilitatea de a petrece timpul liber cu prietenii, cu familia, intr-un mediu placut si natural. Va asteptam!

Cabana Ana Baile Figa

Cabana Ana deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Facilitati cazare cabana Ana Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca / trambulina
doneloc amenajat de pescuit
doneechitatie
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Ana Baile Figa

donebaie in camera
donefrigider
doneincalzire centrala
doneTV in fiecare incapere
doneWiFi in fiecare incapere

Pozitionarea pe harta cabana Ana Baile Figa

Cabana Ana

Valea Sarata, Nr.2A, Figa, Bistrita-Nasaud, Beclean

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!