Cabana Aura Baile Figa

Cabana Aura va asteapta sa petreceti concediul intr-o cabana noua-moderna si confortabila unde puteti beneficia de liniste si relaxare totala.Toate cele 3 camere sunt spatioase si generoase, fiecare camera este dotata cu pat matrimonial si paturi suplimentare.Pentru clientii cabanei punem la dispozitie o bucatarie moderna dotata cu aragaz, frigider, cafetiera , cuptor cu microunde si tot ce aveti nevoie pentru prepararea si servirea mesei in conditii excelente. Va asteptam cu drag!

Cabana Aura Baile Figa
Apelati 0740-169-494
Camere: 3
Locuri: 10
Cabana Aura deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua si este pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video statiunea Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Aura Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
doneterasa
donefoirsor, gratar, barbeque
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz
donecafetiera
donecuptor cu microunde

Facilitati camera cabana Aura Baile Figa

donebaie pe hol
donebaie cu dus
doneTv in camera
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!