Cabana Carla Baile Figa

Cabana Carla este constructie relativ noua, amenajata cu bun gust, gandita pentru o relaxare perfecta. Cabana Carla Baile Figa este amplasata in satul de vacanta, la doar 100 de metri de complexul balnear si va pune la dispozitie 8 locuri de cazare in 3 dormitoare spatioase. De asemenea aveti parte si de living, baie, si-o bucatarie complet utilata.
Pentru ca vacanta impreuna cu cei dragi tie sa fie cat mai activa ti-am pregatit si jocuri de societate precum remi, carti de joc, badminton, etc. Daca lecturarea face parte din activitatea ta de relaxare ti-am pus la indemna si cateva carti de citit. De asemenea pentru activitati in aer liber ai la indemnana foisorul spatios din curte, atmosfera de la masa copioasa va este asigurata de gratarul din curte.
Cabana Carla te asteapta cu drag pentru un sejur perfect la Baile Figa!

Cabana Carla Baile Figa
Apelati 0745-515-312
Camere: 3
Locuri: 12
Cabana Carla deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Carla Baile Figa

doneCiubăr Nou!
doneacces la bucatarie
donesala de mese
donepatut pentru copii
donesistem de muzica
doneremi, table etc
donefrigider
doneliving
doneTV in living
donespatiu verde in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque/ceaun
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece / calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Carla Baile Figa

donebaie pe hol
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!