Cabana Dor Baile Figa

Cabana Dor din Băile Figa este compusă din 3 dormitoare, 1 baie, o bucătarie complet utilată cu plită electrică si tot ce ai nevoie pentru un sejur sau o vacanță perfectă impreună cu toți cei dragi ție. Cabana Dor este situată în satul de vacanța pe Aleea 4 la nr.178 aproape de Cabana Imperial.
Cabana Dor dispune de aer condiționat, plită electrică, frigider incăpător,o bucătărie cu toate cele necesare pentru ca tu să te simți confortabil.
Livingul e spațios si dispune de o masă mare pentru ca tu si prietenii tăi să te bucuri cu adevarat de acest sejur binemeritat.
Foișorul rustic, zona BBQ (grătar, ceaun) și balansoarul din gradină fac parte din ambianța unui sejur minunat petrecut cu prietenii tăi la Băile Figa.
Cabana Dor îți va face Dor de Băile Figa și întotdeauna te vei întoarce cu drag in aceasta frumoasă stațiune.Cabana Dor va perfectă pentru tine și prietenii tăi. Prețuri accesibile și negociabile în funcție de perioada de sejur.
Va așteptăm cu drag la cabana Dor Baile Figa!

Cabana Ada Baile Figa
Apelati 0755-598-813
Camere: 3
Locuri: 10
Cabana Dor deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Dor Baile Figa

doneparcare
doneacces la bucatarie
doneplita electrica
donesala de mese
donefrigider
donecuptor microunde
doneSmart TV
doneliving cu 2 coltare
doneapa rece / apa calda
doneaer conditionat Nou!
donecurte ingradita pentru joaca
donegratar / ceaun
doneliving spatios
donefoisor rustic
donebalansoar in curte

Facilitati camera cabana Dor Baile Figa

done1 baie pe hol
doneincalzire centrala
doneWi-FI

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!