Cabana Harghita Baile Figa

Cabana Harghita este amplasata in Satul de Vacanta Baile Figa, la 5 minute in plimbare de complexul balnear. Cabana dispune de 6 camere cu baie proprie, însumând 20 de locuri ( 3 camere cu un pat matrimonial, o camera cu un pat matrimonial si unul single, o camera cu 2 paturi matrimoniale si un pat single, o camera cu 2 paturi matrimoniale si o canapea de 2 persoane extensibila ). Cabana are parcare amenajata, TV in fiecare camera, WiFi , bucatarie complet utilata, foisor cu posibilitate de a gati, loc pentru servit masa, barbeque, posibilitatea de a gati la ceaun, apa calda si apa rece. Cabana se poate rezerva atat pe camere cat si integral. Tarifele pot fi negociate in functie de solicitari.
Va asteaptam sa petreceti timpul liber alaturi de prieteni sau de cei dragi intr-o privelistea naturala deosebita oferita de muntii Rodnei si Calimani. La aproximativ 1KM se afla celebra herghelie de la Beclean unde puteti practica echitatia. Rezervari la: 0745619315 sau 0745514210.

Cabana Harghita Baile Figa
Cabana Harghita deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Facilitati cazare cabana Harghita Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
donegradina in curte
donegratar/barbeque
doneparcare amenajata
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Harghita Baile Figa

donebaie in camera
doneincalzire centrala
doneTV in fiecare camera

Statiunea Baile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!