Cabana Imperial II Baile Figa

Esti acel turist care observa si cireasa de pe tort? Ei bine, atunci cu siguranta te vei caza la Cabana Imperial II! Cabana a fost gandita pentru cele mai rafinate gusturi, utilitatea si rasfatul sunt la ele acasa. In curtea pavata ai un foisor profesional de 60 de metri patrati acoperit si dotat cu gratar / barbeque, ceaun si cuptor pentru pizza sau paine pe vatra. Ai nevoie de un bucatar care sa-ti prepare deliciile la gratar sau eventual un ceaun? Daca ne anunti din timp, la cerere te putem ajuta si cu un bucatar care sa prepare pentru tine si invitatii tai cele mai gustoase preparate ardelenesti. Nu uita, aici la la cabana Imperial II tu esti regele! De asemenea in curte ai si un frigider exterior ca accesul la bauturile tale reci sa fie cat mai rapid.

Cabana Imperial II Baile Figa
Apelati 0768-877-777
Camere: 3
Locuri: 10
Cabana Imperial II deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua si este pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video statiunea Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Imperial II Baile Figa

donemasa tenis Nou!
donesalon pentru relaxare (3 coltare)
doneparcare
doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
donecuptor microunde
doneincalzire in pardoseala Nou!
doneSmart TV 4K
doneliving cu 2 coltare
doneapa rece / apa calda
doneciubăr Nou!
donecurte ingradita pentru joaca
donegratar
donecuptor de paine / pizza Nou!
donesistem profesional de muzica Logitech

Facilitati camera cabana Imperial II Baile Figa

done2 bai pe hol
doneuscator par
doneincalzire centrala
doneWi-FI

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!