Cabana Luci Baile Figa

Cabana Luci din satul de vacanta Baile Figae este constructie moderna, amenajata cu bun gust, gandita pentru o relaxarea turistilor. Cabana Luci Baile Figa este amplasata in satul de vacanta, la doar 100 de metri de piscine si va pune la dispozitie 10 locuri de cazare in 3 dormitoare. De asemenea aveti parte si de living, baie, si-o bucatarie complet utilata.
Pentru ca vacanta impreuna cu cei dragi tie sa fie cat mai gustoasa ti-am pregatit tot arsenalul de care ai nevoie: barbeque+ ceaun+ gratar, de asemenea ai acces si la foisor, ai parte spatios din curte, spatiu verde, loc de parcare, incalzire centrala, WiFi, boxe karaoke cu microfon pentru atmosfera si multe altele.
Cabana Luci Baile Figa te asteapta cu drag pentru un sejur de neuitat la Baile Figa!

Cabana Luci Baile Figa
Apelati 0764-325-033
Camere: 3
Locuri: 12
Cabana Luci deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Luci Baile Figa

doneacces la bucatarie
donepat matrimonial in fiecare camera
donesala de mese
doneboxa karaoke cu micorfon
donesistem de muzica
doneWiFi
donefrigider
doneliving cu un coltar extensibil
doneTV
donespatiu verde in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque/ceaun
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
donebalcon
doneapa rece / calda
donearagaz/plita

Facilitati camera cabana Luci Baile Figa

done2 bai
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru cazare, rezervări, prețuri, perioade de disponibilitate sau alte informații, vă rugăm să apelați telefonic unitatea de cazare care vă intereseaza. Nu se pot face rezervari prin intermediul website-ului nostru. Mulțumim!