Cabana Maia & Sara Baile Figa

Cabana Maia & Sara este amplasata la 200 de metri de statiunea Baile Figa, intr-un loc retras. Privelistea superba te asteapta sa te relaxezi din plin. Cabana este doata cu 4 dormitoare, 3 au pat matrimonial si 1 camera are 2 paturi matrimoniale. Ai la dispozitie o bucatarie cu tot ce ai nevoie si 4 bai complet utilate. De asemeneaa ai spatiu de joaca pentru copii si sistem de karaoke profesional cu boxe. In curte ai gril si ceaun si un loc de servit masa inchis cu o masa pentru 14 persoane. Toate camerele au TV plasma plus un living de 50 metri patrati pentru relaxare si voie buna, dotat cu un coltar mare. Pe balcon ai si sezlonguri!
Te asteptam sa te rasfeti la cabana Maia & Sara de la Baile Figa!

Cabana Maia & Sara Baile Figa

Apelati 0743-074-098

Camere: 4
Locuri: 14

Cabana Maia & Sara deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Maia & Sara Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving spatios
doneTV plasma
doneterasa
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque/ceaun
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece/calda
donearagaz
donebalcon cu sezlong
donesistem profesional de karaoke cu boxe

Facilitati camera cabana Maia & Sara Baile Figa

done4 bai pe hol
doneTV in toate camerele
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!