Cabana Oasis Rural

Situata în Țigău, în regiunea Bistrița-Năsăud, Oasis Rural oferă cazare cu Wi-Fi gratuit, piscina exterioara cu apa incalzita. Totodata va punem la dispozitie o terasa spatioasa complet echipata, cu gratar. Pentru micii nostrii oaspeti oferim spatiu de joaca: trambulina, tobogan, bermington si diverse alte jucarii.
Oasis Rural dispune de 3 camere generoase, doua bai comune, bucatarie complet echipata. Fiecare camera este dotata cu televizor si minibar, iar baile dispun de uscator de par. Cabana este ideala pentru grupuri si familii. Se inchireaza toata cabana, nu inchiriem camere separate.
Va asteptam cu drag la Oasis Rural pentru o relaxare de poveste!

Casa Oasis Rural
Acesta unitate de cazare nu mai este administrata!
Vezi alte cabane Baile Figa care sunt active.
Cabana Oasis Rural deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cabana Oasis Rural

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donepiscina
doneciubăr
donelada frigorifica pentru carne
donefrigider
doneliving
doneTV
doneterasa
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Oasis Rural

donebaie pe hol
donebaie utilata

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!