Cabana Paradisul Verde

Cabana Paradisul Verde este situata la marginea padurii din satul Bretea, la 14 km de orasul Beclean, respectiv de complexul turistic Baile Figa. Un loc placut extrem de frumos si linistit în care sa te recreezi cu familia si prietenii,totul fiind inconjurat de padure, cu o panorama frumoasa asupra întregii zone. Cabana imbinand stilul modern cu cel clasic, dispune de 6 camere, fiecare cu baie proprie, bucatarie, un living mare, ideal chiar si pentru evenimente, în curte aflandu-se un lac de pescuit si un teren de tenis, unde dornicii sportului îsi pot încerca abilitaţile si norocul. Cabana Paradisul Verde este optiunea ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra, nunti, botezuri, aniversari sau alte evenimente. Motto-ul nostru: Un caracter nobil, un spirit drept, o natura vesela si un corp sanatos, bunurile supreme si cele mai de pret pentru fericirea ta. Va asteptam!

Cabana Abimar Baile Figa
Acesta unitate de cazare nu mai este administrata!
Vezi alte cabane Baile Figa care sunt active.
place Vezi pe harta

Facilitati cazare

doneacces la bucatarie donesala de mese donefrigider doneliving doneTV doneinternet doneterasa donegradina in curte donefoisor in curte donegratar/barbeque doneloc amenajat de joaca doneparcare doneapa rece doneapa calda donearagaz doneloc amenajat de pescuit

Facilitati camera

donebaie in camera donecamera cu balcon doneTV in camera doneinternet in camera doneincalzire centrala

Pozitionarea pe harta cabana Paradisul Verde/span>

Cabana Paradisul Verde

Loc. Bretea ,Str.Principala, Nr.1/A, Beclean, Bistrita-Nasaud

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!