Cabana Prietenilor Baile Figa

Cabana Prietenilor din Baile Figa a fost construita din start cu ideea “Pentru Prieteni”, in a oferi absolut toate facilitatile atunci cand te relaxezi sau petreci cu cei apropiati tie. Cabana este dotata cu tot ce ai nevoie, printre care amintim: saună, ciubăr, cuptor de pizza / paine, gratar, barbeque, incalzire centrala, bucatarie complet utilata, cu alte cuvinte, ai parte de tot ce ai nevoie pentru momente unice!
Cabana Prietenilor este situata exact in satul de vacanta si iti ofera o panorama completa asupra complexului balnear, esti in prima linie!
Te asteptam la Cabana Prietenilor din Baile Figa cu zambetul pe buze, dorim sa ai parte de cele mai frumoase momente de relaxare, sa petreci frumos, ca in povesti!

Cabana Prietenilor Baile Figa
Apelati 0741-253-525
Camere: 2
Locuri: 10
Cabana Prietenilor deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Prietenilor Baile Figa

donesaună Nou!
doneciubăr
doneîncălzire centrala
doneapa calda / apa rece,
donefoișor in curte
doneloc de servit masa
donegrătar / ceaun
donecuptor de facut paine / pizza
doneWiFi
doneTV în toate camerele
donecuptor microunde
donemasina de spalat vase / haine
donefrigider
doneliving
donebalcon
done2 bai
doneuscător par
done2 dormitoare cu un pat matrimonial
donecurte ingradita

Facilitati camera cabana Prietenilor Baile Figa

donebaie pe hol
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!