Cabana Sisi Baile Figa

Cabana Sisi este situata in cartierul Podirei, la 500 m de complexul balenear Baile Figa. Ai parte de locatia ideala pentru a petrece vacante relaxante la Baile Figa. Iti punem la dispozitie o bucatarie complet utilata, pahare si vesela, living, 2 bai cu dus si cada, 3 dormitoare, gratar in curtea interioara, TV. Va asteptam cu drag la vila Sisi pentru o vacanta placuta!

Cabana Sisi Baile Figa

Apelati 0745-048-097

Camere: 3
Locuri: 10

Cabana Sisi deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Sisi Baile Figa

donebucatarie utilata
doneloc de servit masa
donefrigider
doneliving
doneTV
doneterasa
donegradina in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Sisi Baile Figa

done3 bai, o camera are baie proprie
donebaie cu dus si cada
doneincalzire centrala proprie

Cabana Bebe deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!