Cabana Toys Baile Figa

La doar 200 metri de statiunea balneara Baile Figa cabana Toys este unitatea ta de cazare amenajata rustic unde traditionalul este imbinat intr-o armonie perfecta cu modernismul pentru ca tu, turistule, sa simti senzatia “ca la mama acasa”. Povestea ta de vacanta la Baile Figa trebuie sa fie una mirifica, sa te bucuri de sederea prin aceste locuri, sa ai parte de relaxare, daca doresti sa faci drumetii prin zonele de padure din jurul statiunii, sa vizitezi obiective turistice, poate sa faci si o plimbare cu trasura trasa de cai(servicii oferite de herghelia Beclean – aflata in apropierea cabanei Toys) si nu in ultimul rand sa mananci bine ardeleneste, iar noi gazdele sa te informam cum poti atinge toate aceste obiective de vacanta.

Cabana Toys Baile Figa
Acesta unitate de cazare nu mai este administrata!
Vezi alte cabane Baile Figa care sunt active.
place Vezi pe harta | local_hotel Facilitati cazare

Cabana Toys deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Facilitati cazare cabana Toys Baile Figa

doneliving mare
done3 dormitoare
donebucatarie complet utilata
donesemineu
doneapa calda
doneapa rece
donesistem puternic de muzica
donecurte mare
doneloc de joaca
donefoisor
donegratar
doneceaun
doneloc de parcare
doneTV

Facilitati camera cabana Toys Baile Figa

donepat matrimonial
donebaie pe hol

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!