Cabana Valea Viilor

Cabana Valea Viilor este situata intr-o oaza de verdeata departe de zgomotul urban, acesta ofera o ambianta placuta prin elemente rustice si moderne. Este calda si primitoare, oferind insa confortul de care ai nevoie intr-o vacanta binemeritata. Cabana Valea Viilor va ofera cazare in camere cu paturi matrimoniale, TV, baie proprie, living spatios, bucatarie complet utilata, sala de mese, foisor si zona de barbeque. Acesta beneficiaza de 8-10 locuri de cazare in 4 camere cu baie proprie. Daca vreodata o sa-i treceti pragul, cu certitudine veti mai reveni. Pentru oferte cazare va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Cabana Valea Viilor Baile Figa
Cabana Valea Viilor deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile Figa este o statiune balneara relativ noua, pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Valea Viilor

doneacces la bucatarie
donesala de mese
doneciubăr Nou!
donefrigider
doneliving
doneTV
doneterasa
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Valea Viilor

donebaie in fiecare camera
doneTV in camera
doneincalzire centrala

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!