Casa Denu Baile Figa

Sunteți in căutare pentru o cazare într-un loc liniștit și ferit de aglomerația de la oraș? Acesta este locul ideal. Casa Denu are plăcerea de a va oferi cazare in aproprierea complexului balnear Băile Figa, clienții noștri pot avea parte de relaxare și liniște uitând de grijile de la oraș, într-o locație frumoasa. Imobilul dispune de piscina, internet Wi-Fi, televizor cu led, grill, ceaun. Bucătăria este echipata cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, aparat de cafea, mașina de spălat haine și masa pentru 6-8 persoane. In curte ai o terasa cu masa de 8-10 persoane, leagăn rustic din lemn și piscina pentru cei mai puțin interesați sa se răcorească in aglomerația de la parcul balnear Băile Figa. Pentru rezervări și informații sunați la 0758542583.

Casa Denu Baile Figa

Casa Denu deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Facilitati cazare casa Denu Baile Figa

doneacces la bucatarie
doneloc pentru servit masa
donefrigider
doneliving
doneTV
donegradina in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece/calda
donepiscina in curte

Facilitati camera casa Denu Baile Figa

donebaie pe hol
doneincalzire centrala
doneWi-FI

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!