Casa Loriza

Casa Loriza va ofera 20 locuri de cazare în 6 camere, pentru cei care ajung pentru prima data o sa va da-ti seama ca ati facut o alegere buna, interiorul frumos aranjat cu o arhitectura rustica, amenajata cu bun-gust si bine ingrijita, in afara de asta va puteti petrece timpul liber pe terasa sau in foisor la un gratar.Avem amenajat special o sala cu masa de biliard iar pentru cei care vor sa faca baie, in curte se afla piscina cu topogan. Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la nr. de tel.0744.579.060 sau 0745.256.442. Va asteptam!

Facilitati cazare

doneacces la bucatarie donesala de mese donefrigider doneliving doneTV doneWi-FI doneterasa donegratar/barbeque donefoisor in curte doneloc amenajat de joaca donepiscina doneparcare doneapa rece doneapa calda donearagaz donemasina de spalat rufe donese accepta animale

Facilitati camera

donebaie pe hol,baie in camera donebaie cu cada,Tv in camera doneWi-FI uscator par doneincalzire centrala

Pozitionarea pe harta casa Loriza

Casa Loriza

Str. Teilor, Nr.1, Beclean, Bistrita-Nasaud, Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!