Casa Malina Baile Figa

Casa particulara situata in orasul Beclean, in apropierea Spitalului Orasenesc. Amplasata pe DN17, la 2 km de Baile Figa ofera spre inchiriere camere cu 2 locuri si camere cu 3 locuri, dotate cu frigider, televizor color conectat la reteaua de programe difuzate prin cablu, internet prin WiFi.
Casa dispune de curte cu gradina, sezlong cu umbrela, gratar in curte, loc de leagan – hamac, jucarii pentru copii si parcare. Servicii de catering in colaborare cu renumite restaurante din oras.
Avantajul casei consta in faptul ca este situata intr-o zona linistita (50m de drumul national), este in vecinatatea spitalului orasanesc, a stadionului orasenesc , a unui magazin non-stop, a farmaciei, a supermaketului (Penny Market) si in apropierea unui restaurant. Traseul pana la statiune se face pe drum asfaltat (5 minute cu autoturismul).
Casa Malina te astepta cu ospitalitatea specific ardeleneasca!

Casa Malina Baile Figa
Apelati 0755-598-813
Camere: 4
Locuri: 12
Casa Malina deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare casa Malina Baile Figa

doneacces la bucatarie
donegratar / barbeque / ceaun
donese accepta animale de companie
doneloc de servit masa
donefrigider
donegradina / curte
doneWiFi
donetransport auto
donespatiu verde in curte
doneapa rece / calda

Facilitati camera casa Malina Baile Figa

donebaie pe hol
donefrigider
doneTV
donebalcon

Faclitati la cerere

doneasistenta medicala
donemasaj de relaxare

Locatie: Casa Malina este situata in orasul Beclean pe DN17 la 2 km de Baile Figa.
Adresa: Oras Beclean, str. Liliacului, nr. 12

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!