Casutele de vacanta Ili si Mimi Baile Figa

Casutele de vacanta Ili si Mimi din Baile Figa sunt primitoare si prietenoase cu turistii. Fiecare casuta de vacanta este dotata cu doua paturi single (se pot configura in pat tip matrimonial, la alegere), frigider si TV avand si baie proprie Casutele sunt amplasate exact in satul de vacanta, la doar 50m de accesul in statiune. Locurile de parcare sunt supravegheate video. Ca “prima de instalare” va asteptam cu un pahar de tuica de prune ardeleneasca! Ne poti contacta si la nr. de telefon 0742819759.
Te asteptam la casutele Ili si Mimi pentru o vacanta frumoasa!

Casutele Ili si Mimi Baile Figa
Apelati 0767-265-599
Camere: 6
Locuri: 12

Pret: 200 lei/casuta

Check-in: Incepand cu ora 12:00

Check-out: Pana la ora 10:00

Casutele de vacanta Ili si Mimi deservesc turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare casutele Ili si Mimi Baile Figa

donebucatarie exterioara pentru pregatire mic dejun sau incalzit mancarea
donesala de mese
donefrigider
doneTV
doneterasa
donegratar/barbeque
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda

Facilitati camera casutele Ili si Mimi Baile Figa

donebaie in camera
doneTV in camera
donefrigider in camera

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!