Pensiunea Iris Baile Figa

Pensiunea IRIS este locul ideal in care poti beneficia de confort si relaxare, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, oferita de serviciile si dotarile sale, reprezinta un punct de atractie pentru turistii aflati in cautarea distractiei. Va invitam sa serviti micul dejun, prinzul si cina la restaurantul nostru, cele mai rafinate gusturi in materie de gastronomie vor fi satisfacute de meniul diversificat pe care il aveti la dispozitie. Prin cazarea la pensiunea noastra va oferim confort, relaxare si siguranta in acelasi timp. Dispunem de 30 locuri de parcare pentru clientii pensiunii!

Cabana Abimar Baile Figa

Pensiunea Iris deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare pensiunea Iris Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
doneinternet
donebar
donerestaurant
doneroom service
donese accepta animale
doneterasa
donegradina in curte
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera pensiunea Iris Baile Figa

donebaie in camera
donebaie cu cada
donecamera cu balcon
doneTV in camera
doneinternet in camera
doneincalzire centrala

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!