Cabana Ariana Baile Figa

Cabana Ariana este situata la 30 de metri de intrarea in Statiunea Balneara Baile Figa. Cabana Ariana va sta la dispozitie cu 4 dormitoare spatioase, sufragerie, bucatarie complet mobilata, baie si o terasa de unde se poate admira privelestea din jur. Confortul, dotarile si serviciile oferite vor face ca perioada petrecuta la noi sa fie una de relaxare, unde puteti veni cu prietenii apropiati sau impreuna cu famila sa petreceti clipe de relaxare intr-un cadru primitor!
Va asteptam cu drag la cabana Ariana din Baile Figa!

Cabana Ariana Baile Figa
Apelati 0761-898-515
Camere: 4
Locuri: 12
Cabana Ariana deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua si este pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video statiunea Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Ariana Băile Figa

Facilitati cazare cabana Ariana Baile Figa

doneacces la bucatarie
doneciubar Nou!
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
donese accepta animale
doneterasa
donegratar/barbeque
doneparcare
doneapa rece & calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Ariana Baile Figa

donebaie pe hol
donecamera cu balcon
doneuscator par
doneincalzire centrala

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!