Cabana Budurlean 3 Băile Figa

Cabana Budurlean 3 din Băile Figa este o construcție nouă, perfectă pentru o vacanță relaxantă aproape de natură. Aceasta dispune de 5 camere spațioase și poate găzdui până la 12 persoane, oferind tot confortul necesar pentru un sejur plăcut. Facilitățile includ o sală de mese modernă, unde oaspeții pot savura mesele împreună, și un grătar exterior, ideal pentru petreceri în aer liber. Cabana este dotată cu TV și WiFi, asigurând divertismentul și conectivitatea pe parcursul șederii. Fie că planifici o vacanță de familie sau o escapadă cu prietenii, Cabana Budurlean 3 îți oferă toate condițiile pentru o experiență de neuitat.
Vă așteptăm cu drag la cabana Budurlean 3 din Băile Figa!

Cabana Giulia Baile Figa
Apelati 0743-750-256
Camere: 5
Locuri: 12
Cabana Budurlean 3 deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile Figa este o statiune balneara pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Budurlean 3 Băile Figa

Facilități cazare cabana Budurlean 3 Băile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
doneWi-Fi
donegratar
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilități cameră cabana Budurlean 3 Băile Figa

done2 băi
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!