Cabana Bya Baile Figa

Cabana Bya este situata la 50 metri de Statiunea Baile Figa avand o panorama frumoasa asupra intregii zone, fiind locul ideal pentru petrecerea unui sejur minunat. Cabana are in structura 4 dormitoare fiecare, cu baie proprie, living si bucatarie, ea fiind bine dotata pentru a satisface grupuri de 6-10 persoane. Locatia este imprejmuita, in curte aflandu-se un foisor cu acces din interiorul acestuia la cuptorul pentru facut paine, pizza sau gratar, un balansoar, si o masa rustica. Va asteptam!

Cabana Bya Baile Figa
Apelati 0745-361-964
Camere: 4
Locuri: 10

Se inchireaza doar integral!
Cabana Bya deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua si este pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video statiunea Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Bya Băile Figa

Facilitati cazare cabana Bya Baile Figa

doneciubăr Nou!
doneliving spatios pentru petreceri(70 m2) Nou!
donefrigider
doneTV
doneterasa
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
doneWiFi Nou!

Facilitati camera cabana Bya Baile Figa

donebaie in camera
doneTV in camera
donefrigider

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!