Cabana Cătă Băile Figa

Cabana Cătă se află in satul de vacanța Băile Figa, la doar 2 minute de complexul balnear. Cabana Cătă Băile Figa vă oferă liniștea și confortul de care aveți nevoie pentru a petrece o vacanța care sa va încarce bateriile și sa scăpați de grijile cotidiene.
Cabana dispune de o capacitate de cazare de 10-12 persoane, spațiul putând fi suplimentat in funcție de necesitatile solicitate. La parter, cabana prezintă un living open-space care dispune de un TV HD, WiFi dar si de un sistem audio. Tot la parter, bucătăria este complet mobilată si utilată, de asemenea si baia este complet utilată. La etaj, cabana are 1 baie, 2 dormitoare cu 3 paturi matrimoniale si unul suprapus + balcon. Curtea îngrădită dispune de locuri de parcare, terasa cu barbeque și loc de servit masa, precum și un balansoar.
Va așteptăm la Casa Cătă din Băile Figa unde mulțumirea dumneavoastră este datoria noastră!

Cabana Cătă Baile Figa
Apelati 0754-760-019
Camere: 2
Locuri: 12
Cabana Cătă deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!
Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Cătă Băile Figa

Facilitati cazare cabana Cătă Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donesistem audio
donefrigider
doneliving open-space
doneTV HD
donespatiu verde in curte
doneterasa in curte
donegratar / barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece / calda
donearagaz
donebalansoar

Facilitati camera cabana Cătă Baile Figa

donebaie pe hol
donebaie cu dus

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!