Cabana Manu & Adi Baile Figa

Cabana Manu & Adi Baile Figa iti ofera conditiile necesare unei petreceri reusite sau a unei vacante relaxante.
Cabana noastra dispune la parter de un living spatios cu o canapea extensibila, bucatarie complet utilata, baie cu dus si masina de spalat. La etaj ai doua dorimitoare generoase, unul cu 1 pat matriomanial iar celalalt cu 2 paturi matrimoniale, ai iesire pe balcon din ambele dorimitoare. Balconul este mereu pregatit pentru cafeluta de dimineata sau vinul de seara. La etaj ai si-o baie de serviciu.
Terasa exterioara este generoasa, are o masa mare, gratar si o soba perfecta pentru ceaun. De asemenea terasa se poate inchide pentru a beneficia de o intimitate sporita. Pe timpul iernii terasa poate fi incalzita! Curtea este spatioasa, beneficiezi de 2 locuri de parcare + gazon.
Te asteptam cu drag la cabana Manu & Adi Baile Figa!

Cabana Manu & Adi Baile Figa
Apelati 0751-312-740
Camere: 3
Locuri: 8
Cabana Manu & Adi deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!
Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Manu & Adi Băile Figa

Facilitati cazare Cabana Manu & Adi Baile Figa

doneTV
donebucatarie coplet uitilata
donearagaz
donecuptor
donefrigider
donecuptor cu microunde
donefiltru de cafea
donemasina de spalat
donebarbeque / soba
doneparcare

Facilitati camera cabana Manu & Adi Baile Figa

doneWiFi
donepaturi matrimoniale
done2 bai( parter + etaj)

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!