Cabana Manu & Adi Baile Figa

Cabana Manu & Adi Baile Figa iti ofera conditiile necesare unei petreceri reusite sau a unei vacante relaxante.
Cabana noastra dispune la parter de un living spatios cu o canapea extensibila, bucatarie complet utilata, baie cu dus si masina de spalat. La etaj ai doua dorimitoare generoase, unul cu 1 pat matriomanial iar celalalt cu 2 paturi matrimoniale, ai iesire pe balcon din ambele dorimitoare. Balconul este mereu pregatit pentru cafeluta de dimineata sau vinul de seara. La etaj ai si-o baie de serviciu.
Terasa exterioara este generoasa, are o masa mare, gratar si o soba perfecta pentru ceaun. De asemenea terasa se poate inchide pentru a beneficia de o intimitate sporita. Pe timpul iernii terasa poate fi incalzita! Curtea este spatioasa, beneficiezi de 2 locuri de parcare + gazon.
Te asteptam cu drag la cabana Manu & Adi Baile Figa!

Cabana Manu & Adi Baile Figa
Acesta unitate de cazare nu mai este administrata!
Vezi alte cabane Baile Figa care sunt active.
Cabana Manu & Adi deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare Cabana Manu & Adi Baile Figa

doneTV
donebucatarie coplet uitilata
donearagaz
donecuptor
donefrigider
donecuptor cu microunde
donefiltru de cafea
donemasina de spalat
donebarbeque / soba
doneparcare

Facilitati camera cabana Manu & Adi Baile Figa

doneWiFi
donepaturi matrimoniale
done2 bai( parter + etaj)

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!