Cabana Mary Baile FIga

Daca vrei sa ai parte de linistie si o relaxare totala, te asteptam la Cabana Mary, pentru a-ti petrece timpul liber alaturi de cei dragi. Amplasata in satul de vacanta Baile Figa, Cabana Mary este un loc de odihna ideal pentru cei ce doresc sa faca tratament cu namol sau cu apa sarata, asigurand un loc climat perfect pentru relaxare.Camerele elegante sunt dotate cu tot ce e nevoie pentru o vacanta unica, oferind turistilor mult dorita stare de bine si confort. Suntem gata sa va primim cu ospitalitatea caracteristica ardelenilor si sa va facem sejurul cat mai placut cu putinta!

Cabana Abimar Baile Figa
Apelati 0740-150-202
Camere: 3
Locuri: 10
Cabana Mary deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile Figa este o statiune balneara pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Facilitati cazare cabana Mary Baile Figa

doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
donegradina in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece / calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Mary Baile Figa

donebaie pe hol
doneuscator de par
doneincalzire centrala

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!