Cabana Maryflor Baile Figa

Cabana Maryflor Baile figa este situata in satul de vacanta si va asteapta sa petreceti un sejur placut intr-o zona linistita, la doar 5 minute de mers pe jos pana in parcul balnear. Cabana dispune de 15 locuri de cazare, la parter ai 2 dormitoare cu bucatarii complet utilate si bai proprii. La etaj ai un salon de 55 mp cu coltar extensibil cu bacatarie si baie iar la mansarda ai 2 dormitoare cu iesire pe balcon si baie. Toate camerele au cate 1 pat matrimonial si 1 pat single. Cabana Maryflor se poate rezerva integral sau separat. Rezervari la telefon 0742048369 dupa ora 11!

Cabana Maryflor Baile Figa

Cabana Maryflor deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare cabana Maryflor Baile Figa

doneWiFi
doneacces la bucatarie
donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV led in fiecare camera
doneterasa
donegradina in curte
donefoisor in curte
donegratar/barbeque/ceaun
doneterasa spatioasa 45 mp la iesirea din salon
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda
donearagaz

Facilitati camera cabana Maryflor Baile Figa

donebaie proprie
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!