Cabana “Om Bun” Băile Figa

Cabana “Om Bun” Băile Figa este o casă de vacanță la cheie, reprezintă mai mult decât o locație de vacanță obișnuită, este un concept inovativ, dedicat omului bun, o întreprindere socială. Fiecare oaspete contribuie automat la vacanța unui copil care se află într-un centru de plasament sau care provine dintr-o familie aflată într-o situație economico-socială dificilă, pentru că 90% din profitul nostru este reinvestit în acest scop. Avem grijă să nu facem risipă alimentară și respectăm principiile circularității pentru că ne pasă de mediu și ne dorim să lăsăm o planetă mai verde generațiilor viitoare.
Încurajăm producătorii locali din Ținutul Haiducilor. Te așteptăm cu o cămară plină de bunătăți, delicatese locale, tradiționale, autentice, naturale, ecologice, sănătoase, gustoase. Cămara Om Bun – Băcănie Self -Service, aprovizionată în permanență cu produse alimentare și băuturi de la producătorii locali. Plata se poate face pe loc sau în online shop.
LOCAȚIE: Sat de Vacanță Băile Figa – Beclean, 100m de intrare băi/aquapark/centru sportiv/ștrand. Adresa exactă: Zona de Agrement Băile Figa, Aleea nr. 5, casa 163 BIS.
Pentru mai multe detalii și plată ne întâlnim când ai timp.
Te aștepăm cu drag la cabana “Om Bun” din Băile Figa!

Cabana Ada Baile Figa
Apelati 0740-241-816
Camere: 3
Locuri: 8
Cabana “Om Bun” deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa
Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!
Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Facilitati cazare cabana “Om Bun” Baile Figa

done acces la bucatarie
done sala de mese
done TV
done Internet
done gratar/barbeque
done foisor in curte
done apa rece / calda
done aragaz
done dulăpior / comodă
done măsuță rabatabilă

Facilitati camera cabana “Om Bun” Baile Figa

done 2 băi pe hol
done baie cu dus
done pat matrimonial

Stațiunea Băile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!