Cabana Ramona Băile Figa

La Cabana Ramona credem in magie, de aceea oferim clientilor nostri tot ce e mai bun pentru a face din sejurul lor unul magic. Dotata cu o bucatarie complet utilata, 2 dormitoare fiecare avand 2 paturi duble, baie, living spatios cu 2 canapele extensibile, semineu, TV, balcon, foisor cu gratar. Ciubarul, dotat cu instalatie de jacuzzi si lumini ambientale, te invita sa iti creezi propriile momente speciale, dinalea ce-ti raman in minte. Rezerva si bucura-te de o oaza de relxare si confort într-un ambient cozy. Cabana Ramona este situata in imediata apropiere a Complexului Balnear de la Baile Figa.Cabana Ramona este locul unde confortul, relaxarea si distractia sunt la ele acasa. Rezervati-va sejurul chiar acum si bucurati-va de facilitatile cele mai bune la cazare!
Cabana Ramona va asteapta in complexul balnear Baile Figa într-o ambianta vesela, sa va distrati la un gratar cu prietenii si familia, sa va bucurati de cel mai lung tobogan din Romania si de bazinele cu apa sarata si namol.

Cabana Ramona Baile Figa
Apelati 0738-421-167
Camere: 2
Locuri: 12
Cabana Ramona deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile Figa este o statiune balneara pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze cabana Ramona Băile Figa

Facilități cazare cabana Ramona Băile Figa

doneciubar (instalatie jacuzzi + lumini ambientale)
donebucatarie utilata
doneTV
donedormitoare cu 2 paturi duble
doneliving cu 2 canapele extensibile
donefoisor cu gratar si loc de luat masa
donefoisor in curte
donegratar / barbeque / ceaun
doneloc de joaca
doneapa rece / calda
donearagaz

Facilități cameră cabana Ramona Băile Figa

donepat matrimonial
doneacces balcon
donebaie pe hol (cu duș)

Stațiunea Băile Figa

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!