Casutele de vacanta Eden Baile Figa

Casutele de vacanta Eden sunt amplasate in Satul Figa, la 800 de metri de complexul balnear. Transportul este asigurat cu microbuzele electrice spre si dinspre statiune. Casute din lemn cu baie proprie, cu dus, frigider si tot ce ai nevoie pentru momentele tale de glorie si voie buna. In curte ai posibilitatea sa-ti prepari gratarele asa cum iti place tie. Casutele au 2 locuri de cazare fiecare. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactați telefonic. Vă așteptăm la casutele de vacanta Eden din Baile Figa!

Casute de vacanta Eden
Apelati 0726-970-707
Camere: 8
Locuri: 16

Pret: 200 lei/casuta

Check-in: Incepand cu ora 12:00

Check-out: Pana la ora 10:00

Casutele de vacanta Eden deservesc turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:
Cazare Baile Figa

Baile Figa este o statiune balneara pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Centrul Legacy Baile Figa
Centrul Legacy Baile Figa este deschis pentru turiști.

Acces SPA Legacy tot timpul anului!

Poze căsuțele de vacanță Eden Băile Figa

Facilitati cazare casute de vacanta Eden Baile Figa

donesala de mese
donefrigider
doneterasa
donegratar / barbeque
doneparcare
doneapa rece
doneapa calda

Facilitati camera casute de vacanta Eden Baile Figa

donebaie in camera
donefrigider in camera

Stațiunea Băile Figa

Informații

Pentru detalii suplimetare, alte informații și/sau rezervări unități de cazare Băile Figa, vă rugăm să luați legătura prin telefon cu persoana de contact a unității de cazare care vă interesează. Nu se pot face rezervări prin intermediul website-ului!