Pensiunea Ovidiu Baile Figa

Pensiunea Ovidiu este o constructie noua si este pozitionata la 1 km de complexul balnear Baile Figa. Situata in buza padurii cu o priveliste frumoasa iti da toate motivele sa te cazezi la noi. In imediata apropiere ai acces la un izvor cu apa rece si cristalina ca la munte.
Pensiunea are 8 camere din care 6 au pat matrimonial si 2 camere cu paturi separate, fiecare camera are baie dotata cu cabina de dus cu apa calda si apa rece. Ai internet WiFi in toate camere, terasa, loc de parcare, posibilitate de a face gratar, frigider si incalzire centrala.
Pensiunea Ovidiu te asteapta cu ospitalitatea specifica ardelenilor autentici!

Pensiunea Ovidiu Baile Figa

Apelati 0759-350-572

Camere: 8
Locuri: 16

Pensiunea Ovidiu deserveste turistii complexului balnear Baile Figa cu facilitati de cazare. Pentru rezervari, preturi si oferte de cazare direct cu proprietarii:

Cazare Baile Figa

Baile figa este o statiune balneara relativ noua pozitionata intr-o oaza de verdeta. Vezi informatii, facilitati, galerie foto si prezentare video Baile Figa!

Facilitati cazare pensiunea Ovidiu Baile Figa

donesala de mese
donefrigider
doneliving
doneTV
doneterasa
donegradina in curte
donegratar/barbeque
doneloc amenajat de joaca
doneparcare
doneapa rece / calda
doneincalzire centrala

Facilitati camera pensiunea Ovidiu Baile Figa

donebaie in camera
donebaie cu dus
doneincalzire centrala proprie
doneWiFi in camera

Statiunea Baile Figa
Baile Figa

Informatii

Pentru detalii suplimetare, alte informatii si/sau rezervari, va rugam luati legatura cu persoana de contact telefonic sau prin email. Nu se pot face rezervari prin intermediul site-ului nostru!